Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه ملاقات با چهره ها با حضور اسطوره فوتبال ایران، حسین کلانی آغاز شد. 29 اردیبهشت سالروز دو قهرمانی ایران در جام ملت های آسیا بود و حسین کلانی به همین مناسبت میهمان طرفداری بود. بخشی از این گفتگو که به شائبه های مطرح شده در فضای مجازی اختصاص دارد، بار دیگر تقدیم شما می شود

ایران در سال های 1968 و 1972 به قهرمانی جام ملت های آسیا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر دوی این قهرمانی ها در تاریخ 29 اردیبهشت رقم خورد. حسین کلانی که در دو قهرمانی ایران حضور داشت روز 29 اردیبهشت 99 به دعوت ما در طرفداری حضور پیدا کرد تا خاطرات این قهرمانی را روایت کند. گفتگو محدود به قهرمانی های ایران نشد. با او از مدیریت فوتبال صحبت و سال های دور پرسپولیس را مرور کردیم. با تصاویر قدیمی و تیتر روزنامه ها به خاطره بازی پرداختیم و همینطور از او خواستیم روشنگری کند.

در جنجال های اخیر پیشکسوتان سرخابی، نام های پرویز خسروانی و علی عبده نیز به میان آمد. توصیه می کنیم این بخش از گفتگو را بار دیگر ببینید و بخوانید:

یکی دیگر از مسائلی که اخیرا مطرح می شود و ما در این خصوص نیاز به روشنگری شما داریم این است که می گویند مرحوم تختی را علی عبده کشت...

هر کسی که این حرف ها را می زند، احساس خودش از عملی که انجام شده را بیان می کند. حقیقت این مطلب را نباید از من سوال کنید. با وجود اینکه خیلی به مرحوم تختی نزدیک بودم و شاگرد ایشان بودم و به علتی به من محبت داشتند، نه به خاطر فوتبالم، بلکه بخاطر دوستی که با پسر عمه ام داشتند، فقط سعادت این را داشتم که چند باری خدمت ایشان برسم. حقایق را از پسر ایشان بابک تختی بپرسید. من هرچه دلم بخواهد می گویم. مثلا می گویند زمانی که مرحوم تختی مدال پهلوانی اش را از دست شاه گرفت، سرش را خم نکرد، نه اینطور نبود، در صورت شاه نگاه می کرد، خیلی هم خوشحال بود. اما این دلیل نمی شود اتفاقی که در استادیوم محمدرضا شاه آن موقع در خیابان خیام و در یک مسابقه کشتی رخ داد وجود نداشته باشد. شاپور غلامرضا به عنوان رییس کمیته ملی المپیک در آن مراسم شرکت کرده بود. مردم نظر مساعدی نسبت به وی نداشتند. زمانی که مرحوم تختی وارد استادیوم شد، کلیه مردم از جای خود بلند شدند و این حس حسادت در وجود همه هست و طبیعی است. تا جایی که اطلاع دارم که ممکن هم است درست نباشد، ما مردم به تختی بد کردیم. جبهه ملی از مرحوم تختی خیلی سواستفاده کرد. خیلی افراد دیگر از تختی سواستفاده کردند. قول و قرارهایی که با او گذاشتند، کارهایی که باید برایش می کردند، نکردند و مسائل دیگری هم بود که به زندگی خصوصی ایشان مربوط می شود. ما هم آن ها را به طور کامل نمی دانیم، بلکه شنیدیم و من حق ندارم راجع به این مسائل صحبت کنم، ولی همانطور که گفتم پسر تختی بهترین شخصی است که می تواند به این سوالات پاسخ دهد. علی عبده چه ربطی به این مسئله داشته است؟ علی عبده یک ورزشکار بوده است، کسی بوده که خصلت پهلوانی داشته، خدمت گزار بوده است. چطور ممکن است اصلا فکر چنین چیزی را بکند؟ هرچه دلمان می خواهد می گوییم دیگر. وقتی قانون مطبوعات حاکم نباشد، ما هر چه دلمان بخواهد می گوییم. الان هم خوشبختانه در فضای مجازی هر کسی هر چیزی دلش بخواهد می گوید.

همچنین ویدئوی کامل گفتگوی طرفداری با حسین کلانی را در لینک زیر ببینید:

حسین کلانی: خیانت کردند جلوی بازی پرسپولیس و رئال مادرید را گرفتند؛ با تاجی ها رفیق بودیم، ولی داخل زمین کتک کاری هم می کردیم

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مرحوم تختی حسین کلانی علی عبده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۰۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت/ عکس

به گزارش خبرآنلاین،اسعد رسولی روز جمعه اظهار کرد: مرحوم حجازی متولد سال ۱۲۹۶ بود که در سال ۱۳۱۶ به عنوان معلم در اموزش و پرورش استخدام شد و یکی از نخستین معلمان این شهر به شمار می آمد.

ایرنا در خبری نوشت:وی اضافه کرد: این معلم دلسوز و پرتلاش پس از ۳۴ سال خدمت در آموزش و پرورش مهاباد سرانجام در سال ۱۳۵۶ و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به درجه بازنشستگی نایل آمده بود.

رییس آموزش و پرورش مهاباد گفت: مرحوم حجازی در دوران خدمتش در تمامی مقاطع تحصیلی به تدریس مشغول بود و علاوه بر ریاست اداره آموزش و پرورش، مسوولیت سازمانان جوانان و هلال احمر (شیرو خورشید) مهاباد را نیز در کارنامه مدیرتی خود داشت.

وی اظهار کرد: از مرحوم حجازی چند تالیف شامل کتاب خاطرات و دیوان اشعار به زبان های کُردی و فارسی به یادگار مانده است که هنوز به چاپ نرسیده است.

آیین تشییع و خاکسپاری مرحوم حجازی با حضور گسترده مردم بویژه شاگران وی در آرامستان باغ فردوس مهاباد برگزار و مجلس ترحیم وی در مسجد مولوی این شهرستان برگزار می شود.

مهاباد در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902306

دیگر خبرها

  • تکرار قهرمانی اروپا با شکست بارسلونا؛ دبل اولادقباد
  • آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول تکمیل ورزشگاه تختی قم
  • مرحوم قلی‌پور کیمیای فرهنگ و هنر ایران اسلامی بود
  • کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت + سوابق
  • کهنسال‌ترین معلم ایران در مهاباد درگذشت
  • کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت / معلم مهابادی که بود؟ + عکس
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد/عملیات وعده صادق بسیار گسترده بود
  • در گذشت پیرترین معلم ایران در سن ۱۰۷ سالگی
  • کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت/ عکس